onsdag 10 mars 2010

Vad roligt att dammsuga

Vad skulle man kunna göra för roligt av dammsugaren eller kanske med dammsugaren? Ta två tidigare kända saker och para ihop dom på ett nytt sätt. Vad är det som har ett långt skaft och ett huvud som ska vara i golvet, och som är roligt?

Vad sägs om hockey? Man kanske kan spela innehockey med dammsugaren. Fram med en plastpuck och spela med dammsugarmunstycket. Det blir nog lite oregelbundna dammsugningsmönster men vad tusan gör det. Nu blir det i alla fall gjort och kul är det också. Lite opraktiskt med slangen bara men skit samma.

Här finns helt plötsligt ett uppslag till ny träningsmetod för hockey. Kan man hålla och dribbla pucken med en dammsugare så borde man vara en riktig fena på att hålla och dribbla den med en riktig klubba. Dammsugarmunstycket repar inte heller parketten som en klubba gör. Och köper man en billig extradammsugare så kan man träna mot varandra och då blir det ännu roligare.

Helt plötsligt blir veckostädningen ett nöje, när far och son tar en match med hockeydammsugarna och mamman kan vara domare eller kanske dammare så blir det gjort också. Hela familjen hjälps åt att städa och man har kul samtidigt.

Tänk vad roligt det kan bli om man tänker för att det ska bli roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar