tisdag 23 mars 2010

HockeyRapido

Elecrolux har tagit fram och marknadsfört Ergorapido som en stilikon med enastående design och städförmåga. Det där med design håller jag med om, nu behöver man inte längre kånka undan dammsugaren varje gång man dammsugit, men städförmågan är det lite si och så med. Prova att dammsuga upp en liten sten eller en träflisa. Dom far bara iväg till ett nytt ställe, åtminstone hemma hos mig. Så jag är inte imponerad av städförmågan. Det går oftast bättre om man drar den baklänges, men så kan man ju inte hålla på. Det kanske skulle funka bättre om borstarna snurrade åt andra hållet!

Den största nyttan däremot är frånvaron av sladdar som just nu är det stora problemet med hockeydammsugaren. Gör om Ergorapidon till en HockeyRapido! Nu kan vi på allvar städa Hockey utan att behöva dra omkring dammsugarklumpen och utan att trassla ihop sladdarna och dessutom håller säkringen för fler än en samtidig städmaskin. Turneringen i grannskapet kan bli av ändå. Dammsugaren har nu numera blivit ett idrotts- eller motionsredskap på allvar.

Köp tio stycken till skolan och låt eleverna ha städgympa. Tänk er sista gymnastiklektionen i gympasalen på fredag eftermiddag när två lag om fem personer spelar städhockey med skolans HockeyRapios medan resten av klasserna hejar på städlagen. Vem trodde förresten att någon skulle heja på någon annan som städar och att den som städar skulle uppskatta det. Veckostädningen av gympasalen är avklarad och det är bara att avsluta veckan med en uppfriskande dusch.

Marknadsför man den hårt framåt jul i Nordamerika där hockey är sporten framför alla så ligger den bra till för att bli årets julklapp. Vilken Kanadensisk man skulle inte välja en HockeyRapido före alla andra dammsugare om han fick välja. Och vilken listig Kanadensisk fru skulle inte passa på och ge sin man en HockeyRapido i julklapp och helt plötsligt få hjälp med dammsugningen varje gång det är dags. Sonen kan få en nästa jul och hon själv kan vara dammare.

Tänk att lite tänkande äntligen gjort att det kan vara roligt att städa även för killar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar