måndag 29 mars 2010

Microfiberklubbor med tillhörande puck

Man kan ju inte begära att små barn skall dra fram hockeydammsugaren och städa rummet, hur kul hockeydammsugning än är. Här behövs det ett annat grepp. Om vi håller oss i hockeyvärlden så behöver det inte vara så svårt att få hjälp av barnen med barnrumsstädningen. Klä barnens klubbor med microfiber! Och varför inte stoppa pucken i ett microfiberfodral. Sen behöver är det bara att få barnen att spela en match så torrmoppar de hela rummet och där de inte kommer åt med klubborna så fixar microfiberpucken damminfångandet.

Barnens städklubbor kan gärna få vara med i resten av bostaden också. Där det är svårt att komma åt, spelar man in microfiberpucken med Hockeyrapidon och låter barnen få peka fram den med torrmoppsklubborna. Ju fler barn man har desto snabbare går städningen. Vem trodde att kombinationen städning och hockey skulle kunna sporra föräldrar att skaffa fler barn och därigenom bättra på nativiteten?

Helt plötsligt vill alla föräldrar i grannskapet att barnen ska ta med sig sina kompisar hem på innehockey med microfiberklubbor. Städning som social aktivitet har blivit en affär för hela familjen. När papporna kör en Hockeyrapidoturnering så kör barnen en juniorturnering med torrmoppsklubbor. Om det inte är så många städspelare kan man köra med mixade lag. Alla får vara med. Mammorna som är glada att slippa golvstädningen kan vara hejaklackar med dammvipps-pompoms och ta dammningen.

Tänk vad rent det kan bli av roligt tänkande...

1 kommentar:

  1. Vilken kul blogg, du borde marknadsföra den mer, så fler hittar den! T.ex genom att kommentera saker på idg.se's hemsida. :)

    SvaraRadera